• Hirthalion
    Üdv, megint csak a problémák...
    Ilyenkor mi van?

Magyarázat:

tiszta telepítésű win 10

Audio driver van fönt, Realtek High Definition Audio, 64bit

Nincs hang, 10-es kód a hibánál, nem indítható el, meg hogy nincs telepített hangeszköz, több oldalt végigolvastam már, de ott simán megoldódott másoknak.

használtam már driver cleaner-t is.

Mint látszik a képen nincsenek hangeszközök az eszközkezelőben, valami ilyesmit kéne látnom, mint eddig mindig.

De nekem a rendszereszközök között van az általános hangeszköz és a Realtek nem látszik nevesítve külön.

töröltem le másik régebbi lllesztőprogramot, eltávolítottam az eszközt, mindent kipróbáltam ami korábban bevált, de akkor sincsenek külön hangeszközök. kipróbáltam 32 biteset is kínomban.

Az óra mellett ott a hangszóró, piros x-el. Ott a hibakeresés, természetesen ahogy a windows esetében szokott , most sem talált hibát, kérjek segítséget egy ismerőstől... vagy hogy nem tudta azonosítani a problémát.
    A z eszközekezelőből indítva az illesztőprogram frissítését akkor meg az illesztőprogram a windows szerint naprakész... igaz, ott a sárga felkiáltójel, de naprakész...

Kipróbáltam pár driver finder appot is, (driver booster 4, driver detective) mit mondanak, de szerintük is naprakész minden driverem.

Tehát csak a 10-es hibakódból, és abból tudok kiindulni, hogy nincsenek az eszközkezelőben hangeszközök, de részemről nagyon megakadtam.

A winamp írja még ki azt, hogy hibás a DirectSound meghajtó.

direct x ugye a beépített van, a dxdiag szerint meg nincs telepített hangkártyám.

És ez sem vált be https://support.microsoft.com/en-us/kb/943104

És megint ráment az egész napom valami windows-hülyeség javításra, eredmény nélkül, ami problémája látszólag még senkinek nem volt, mert nincs rá találat a neten....

Az új hdd-vel eltűnt a 100% lemezhasználat, mire szintén nem találtam megoldást, most más miatt nem tudom használni....