Nálam is, a kikapcsolás inkább tűnik újraindításnak, kikapcsol, aztán újra bekapcsol, de egy leheletnyivel talán később, mintha valóban újraindítottam volna. Lényegében nem tudom kikapcsolni a laptopot, csak ha kihúzom a tápot (akku már nincs benne)
És nem csak az első kikapcsolásnál, akárhányszor kapcsolom ki, mindig újraindul.
Én Arra gondoltam, de biztos túl sok x-aktákat néztem, hogy nem véletlen, hisz többször ott van a windows 10 apró betűs részében, amit elfogadtunk a telepítéskor, a 3. felhasználó :P
A hálozatomon van egy telefon wifin és egy másik laptop, de az szinte mindig ki van kapcsolva, mert öregecske. a telefon kapcsolná be a laptopot a hálózatról?
Amúgy érdekes nálam a hálózat , mert pl wifiről ez a laptop nem tudja megnyitni a 192.168.1.1 oldalt, a másik laptop néha fogja magát és eldobja a wifit napokra, javíthatatlanul, azt mondja nem talál hálózatot, a telefon sem tud mindig kapcsolódni wifin.
Lehet a router kapcsolgatja vissza a laptopom?
Kíváncsi leszek az újratelepítés megoldja-e csak ehhez kell egy szabadnap, mert még mindig kissé sokáig tart a dolog....