• bajgunar
    Telefon miatt is, meg amúgy is. Igen! Amúgy [email protected] ;) De ahelyett, hogy cikiznétek, ellenkeznétek, még egy retkes értelmes tanácsot nem adtatok. Hogy ki, hogy állítsa be a megb@szott win-t csak úgy, hogy legkevésbé turkáljanak a személyes dolgaik közt, s nem azért mert félnivalója van, hanem mert... Nem mondjátok meg mivel böngésszen, ami gyors, stabil, biztonságos. Azt se hogy milyen mailt használjon. Hanem csak fikátlzódtok. De komolyan!!! TE mit használsz??? De komolyan!? Böngésző, mail... Stb...
    Ha azt írtam volna hogy használjon chrome-ot, gmail-t, akkor azt fikáztátok volna. Ha azt írtam volna hogy win-t hagyja ahogy van, tegyen rá firefoxot és freemailt használjon. Akkor azt cikiztétek volna. Ha tökmindegy mit írok, akkor arra ellenkeztetek volna. De egy értelmes, kerek választ még nem adtatok. Csak kiröhögtök, fikáztok és lehurrogtok. Ahelyett, hogy a nyolcadik ilyen negatívan, cinikusan reagált válasz helyett értelmes tanácsot adnátok. Áhh. Az neeem. De tökmind1 ki mit reagál. A válaszotok ellenkező. Ha amd-t írtam volna pentium-ot mondanátok, ha p-t mondok amd-t írnátok. Nem veszitek észre, hogy reagáltok? Mindegy. Kiléptem ebből az eszmefuttatásból. Feladtam.
    Jöhet a BAN. Lesz@rom. Azzal is az igazam bizonyítjátok, meg a hsz-om törlésével is.
    Nem így van? Hát de.