• bajgunar
    Azt ne mond már nekem, hogy TE nem vagy fennt fb-on, nem használod a messengert. (úgyszint telón se) (android log-olásairól, meg a rengeteg megmaradt file előzményekről, am ár törölt programok maradékairól ne is beszéljünk). És hogy google keresőre még véletlenül sem kattintasz!? Ugyan már. Tisztában vagyok vele mi gyűjt adatot. De proxy mögül, anonym módon, cookie-k, előzmények azonnali, állandó törlésével (eleve gépre sem mentésével) aztán rettenetesen hidegen hagy hogy google ezekután mit gyűjt rólam. Főleg ha egyáltalán nem keresek rá olyanokra, ami nem etikus. Ja igen, van gmail-em is, de azt rettenetesen felesleges dolgokra használom (~3 hete bele se néztem). Eleve útálom is. Ritka sz@r, ritka rusnya, tényleg mindent tudni akar rólad. És beenged millió egy spam-et. Hotmail-t használok. (teló miatti ellenőrizhetőség, követés és dokumentum szinkronizálás miatt is). De ez meg szükséges. Tudom ez is ment minden dokumentumot, jegyzetet, szinkronizálna is mindent/mindenkit skype-al, fb-al, de ezt meg kapásból kilőttem benne. A többit meg adathalászhatják. ;)
    Helyem meg van, elférek (alant leírva). De SSD-m sajnos nincs, mert arra mostanában nem futja a keretből. De a temp mappám eleve üres. Csak az nvidia sz@rja virít benne, mióta visszarakták. :/ Annak már elnézem azt a pár Mb-ot. xD