A személyes dolgokhoz senkinek semmi köze! Ugyanígy a böngészési szokásaihoz, a látogatott oldalakhoz, stb... (nincs se félnivalóm se rejtegetnivalóm). De az már gusztustalan szintű ahogy a mikrofos álcázottan "kémkedik" a felhasználók után.
Alapértelmezetten NEM használom a win-es (dokumentumok,képek,zene,stb... mappát). Se a win-es lejátszót, se képmegjelenítőt, se semmit! Sőt! Töröltem az összes win által alapértelmezetten telepített rengeteg felesleges beépült, felhasználóra erőltetett (jóó pár Gb) helyfoglaló, háttérben futó, induló programot. Ami meg kell arra külön alternatívát használok.
Telón sincs semmi extra. Max asszonyról pár pikáns kép. Első használati lépés volt, hogy mindenféle adatkapcsolatot, szinkronizálást, biztonsági mentést, feltöltést, letöltést, háttérben futó szirsz.rt kikapcsoltam, töröltem.
Ami maradt az fb, messenger, és a mail. És azon se használok semmiféle win-es alapértelmezett programot. Nemhogy zenét, videó lejátszót (ami alapértelmezetten egy hulladék pl) de még időjárást se.