-
Sziasztok!
Kb 2 hete frissitettem a Win7-et Win10re, végul rászántam magam, de azóta azt kívánom bárcsak ne tettem volna.
Tobb egyéb apróbb problémám is adódott, de a tobbséguket sikerult már elhárítanom, egyet kivéve, de ez gyakorlatilag a legidegesítobb:
Az egerem változatos idokozonként LAGOL. Játszani nem játszom, így csak munka kozben tudom mondani, de elég sokat dolgozom a gépen és iszonyuan zavaró. Részletesen:
Egy Logitech Performance MX rádiós egérrol van szó. Windows 7 alatt persze a világon semmi baj nem volt vele.
Most olyanokat lagol, hogy huzom keresztul a képernyon és megakad egyszer-kétszer olyan fél-1mp-re. Ez még a kisebb poén, mert az imént olyan tortént, hogy konkrétan nem reagált az egér bizonyos kattintásokra. Pl. ha beakartam zárni egy ablakot vagy megnyitni a task bar-bol valamit, vagy simán programot inditani a start menubol. Ujrainditas segített, de ez nem eloszor fordult elo, csak kevésbé gyakran jon elo.
Mielott rákérdeznétek a legalapvetobb dologra, nem, az egérnek semmi baja, pláne azért mert 2 ugyan olyan egér van a háztartásban és mindkettovel ez van (a másik gépen Win7-van és persze mindkét egér hibátlan azon most is).
Amit próbáltam tenni az ugyben:
-cortana letilt
-osszes USB portban kipróbáltam, még ugy is, hogy csak a billentyuzet volt az egéren kivul a gépre dugva
-USB portokat uninstallaltam, ujra felinstalláltam
-a gyári Logitech drivert leszedtem, simán fapadosan a windows driverével is marad a probléma
És még próbáltam egyéd trukkoket is, de most tobb nem jut eszembe. Porgok már ezen a problemán egy ideje, feltúrtam a netet de eddig semmi változás.
Idegorlo a dolog, mert per pillanat hibátlanul megy az egér, szóval valószínunek tartom, hogy valami alkalmazás szaggatja be ami a háttérben megy. De nem tudom kifocizni melyik.
Tudnátok esetleg tippeket adni, mit tehetek (az ujrainstallon kívul, mert elég sok alkalmazást, pugint, szirszart használok és fázom nagyon egy windows reinstalltól).
Elore is koszonom!
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2016.04.26. 18:29:57