Transformers Universe - Online MMO
  • Dewri
    Üdv! Ma bukkantam rá a játékra, megnéztem milyen. Ahogy látom nem sokat változott. Itt a hozzászólások júniusiak, most december van, és ugyanúgy kevesen játszanak Álca oldalon, emiatt nehéz PvP-re menni. A grafika nem zavar, nekem a játékélmény fontosabb mint a "gigaultra4khd"... Viszont kicsit kaotikus a csata, sokszor azt se látom mire kell lőni, mert a sok csillogó effekt, felszálló számok, mindenféle jelzés miatt nem egyértelmű a cél. Egy célkeresztet is el tudnék viselni, mert az sincs...

A karakterek mozgása csata közben elég zavaró, mert a robot csak lassan lépeget oldalra, futni nem is tud. Ha megnézzük mondjuk a Hawken nevű robotos lődözős játékot (szintén online ingyenes, nagyon jó, de nem igazán fejlesztik sajnos, kevés ott is a játékos...), ott azért elég mozgékonyak a gépek, ahogy az illik egy pörgős FPS-hez...

Egy csatát mentem Autobottal, 20-15-re vesztettünk. Persze nulla kezdő vagyok, azt se tudom mit hogyan kell csinálni... Bementem egy másik csatába, a "Meteor storm" módban, ott meg jött egy házméretű Álca ellenfél szembe, amit nem különösebben zavart, hogy lövöm akármivel... Itt nincs valami MM, mi alapján rak össze félistenekkel?

Adok majd még esélyt a játéknak, de félek ez is a Hawken sorsára jut, kevesen játszanak és nem fejlesztik, amiatt nem növi ki a bétát. Egy jó ötlet, ami nem fog sehova eljutni...:(