Guns of Icarus
-
Zero 7th #4 Akartam neki topikot nyitni, úgy tűnik nekem kellett volna.
Guns of Icarus Online
Ez egy steampunk posztapokaliptikus léghajó teamdeathmatch zúzda. Hajónként négy játékos, egy meccs 2v2-től 4v4 hajóig megy (tehát 16-32 pléjer a játékban). Hat különböző léghajó, kb húszféle fegyver különböző ballisztikai és sebzéskarakterisztikával.
Három kaszt, pilóta, gépész és tüzér. A fejlődés achievment alapú, nem xp-t kell gyűjtögetni a szintlépéshez, hanem folyamatosan változó feladatokat megoldani. Határozottan nem pay2win, az 1. szintű karaktereknek is nyitva minden lehetőség, csak kozmetikai cuclit lehet venni pénzért (ebből kifolyólag a szintlépésnek effektíve semmi értelme).
Játékmenet viszonylag változatos attól függően, hogy pilóta vagy legénység az ember, a pilóta vezeti a hajót, és utasítja a legénységet, a gépész és a tüzér meg rohangál fel-alá, javítgatja a szétlőtt cuccokat és használja a fegyverzetet. A karakterek sérthetetlenek, az egész hajó legénységestől egyszerre megy le. Közelharc, másik hajóra átszállás nincs, és nem is lesz.
Ez a teamdeathmatch játékmód egyelőre az egész, de már hegesztenek mögé egy világot, ami MMO jelleget fog adni az egésznek, és keretbe foglalja a csatákat.
Perpill nem tudom, mennyibe kerül, karácsonyi akcióban asszem 6 euróért vettem meg egy 4-packot, szal nem volt túl drága.
Nagyon aranyos kis játék, ajánlom bátran.
Ami azt illeti, hónapok óta nem néztem rá. Szétosztogattam a 4packot, erre haverok basznak vele játszani. Egyedül meg nem túl hatékony, pub nép erősen zsákbamacska.