• NEXUS6
    #48
    Tudod, a 31-es könyv, csak azért jött elő, hogy jelezzem, hogy amit az érintetlen agyaddal kitaláltál, azt már 80 éve először végrehajtották, és azóta még vagy több százszor. Mellesleg akkoriban fedezték fel az antibiotikumot is, meg 10 évvel korábban a c vitamint, amit anyád adott amikor megfáztál. Valszeg nélkülük szegényebb lenne a világ, mert már rég nem élnél.

    Két lábon állok a földön, mert tudom, hogy egy csomó dologban csak hiszek, van amiben bízok, és valamit biztosra veszek. Ezeket ha nem is tudom tökéletesen elkülöníteni, de erőfeszítéseket teszek rá. Te miben hiszel, vagy bízol? ;)

    Nem akarok tényeket mutogatni, arra ott a gúgli. Én csak beszélgetni akarok veled, kíváncsi vagyok rá, hogy mit tudsz. Valóban nem tudom megvédeni az álláspontom, mert hogy nincs végleges.

    Miben is tévedtem, mit kéne beismernem? Hogy a jelenség nem létezik? De igen, ha csak annyira, ahogy azt C. G. Jung az ufo jelenségről is felvetette, de létezik.

    (Mellesleg látom nem nagyon csipikézed a gúglit, ezért kerestem neked egy oldalt, ahol az amcsik több évtizedes titkos kutatásaiból mazsolázhatsz. Összesen vagy 90 000 oldalt szabadítottak fel. Miután átrágtad magad rajta gondolom elég felkészült leszel, hogy végre érdemben beszélgessünk.)