• Vol Jin
    "Én is szkeptikus voltam ezekkel kapcsolatban, amíg nem találkoztam más , az utaztatásnál is hihetetlenebbnek tűnő dolgokkal a lentebb említett irányzatnál.

Majd ha megtapasztalsz olyanokat, amik nem férnek bele a mai ember hétköznapi világképébe, akkor máshogy látod a dolgokat.
    Hasonló dolog: 3 emberrel beszéltem eddig életemben, akinek volt szellemmel való tapasztalása (az egyiknél a szellem az élettársának a halott apja, a másiknál a munkahelyén egy kislány szelleme, a 3. iknál a szellem megjósolta a feleség nevének kezdőbetűit). Mindhárom embert jól ismerem, egyiket sem hazug emberként.
    Részemről többet nem szeretnék ezekről beszélni."

Nekem meg az anyám egyszer kapott egy idegösszeomlást. Amikor bementem a kórházba, ott majdnem mindenki szellemeket látott és beszélt velük. Alig akadt ott olyan, aki egy tragédia hatására összeomlott lelkileg, és csak fásult volt. A legtöbbnek víziói voltak. Nem hazudtak tudatosan, mert valóságosnak élték meg, de ez akkor is csak egy kórtünet. És az, hogy egy képzeletbeli szellem tud olyan válaszokat is megadni, amelyek az őt képzelő személy ismer, egyáltalán nem meglepő.