• Zero 7th
    "Szal te nem hiszel, hanem mindent amit a Nature-ban, vagy akárhol olvasol magad is elvégzed kísérletileg."

Kurvára pontosan és kristálytisztán leírtam, mit fogadok el. Anyáddal szórakozz, hogy most a számba adsz egy másik verziót, hogy aztán elkezdj vele hadakozni.
    Lehetőleg tartózkodj tőle, hogy aljadék paraszt módon vitatkozz, és akkor elkerülhető lehet, hogy én is lemenjek a szintre!

Továbbá nekem van egy szaktudásom és némi, folyamatosan bővülő tudományos műveltségem, úgyhogy általában első hallásra ki szoktam tudni szűrni a bullshitet, ami nem lehet igaz.

"Szal a kérdés, hogy egy gyakorlati bármikor megismerhető az emberek igényeivel is egybevágó technológia miért rosszabb, mint egy speciális ellenőrzött, gyak természetellenesen redukált körülmények között végrehajtott kísérlet."

Reductio ad absurdum. Addig általánosítottad a dolgot, amíg abból felismerhetetlenné vált az eredeti probléma.
    Tudod, igazolás-elmélet-felhasználás a sorrend, egy igazolatlan jelenségnek nem LEHET technológiája, az az utolsó lépés.

Azért rosszabb egyébként, mert nincs természetellenesen leredukálva. Az ALAPKÖVETELMÉNY jobb helyeken, hogy a jelenséget különítsd el amennyire emberileg lehetséges. Azt mondjuk nem értem, hogy ezzel aztán mi bajod van, és miért akarod szándékosan rosszul végezni a kísérleteket.
    Hogy egy kicsit én is felvegyem a vitamódszered:
    Te azt javaslod most, hogy ha mondjuk meg akarjuk vizsgálni egy új szupravezető tulajdonságait, akkor először főzzük bele egy bablevesbe, mert az úgy természetesebb lesz, és neked úgy jobban tetszik.
    Ez szerintem hülyeség.

"Miért rosszabb a Tokai aszu, mint egy gyógyszergyárban előállított tiszta alkohol?"

Ha az etilalkohol tulajdonságait akarod vizsgálni, akkor ott elszálltál a borral, hogy szín. A legminimálisabb információt sem sikerült helyesen megállapítanod.

"miért kéne a predátornak dzsedi képesség, ha csak lesétál a térre és a szájába esik a sültgalamb."

Az ilyen faszságokkal menj már a büdös picsába! Nyilván az érzékszervek és a "fegyverek" csak dísznek vannak, mert igazából a zsákmány önként felajánlja magát, közben reklámozva a legízletesebb belső szerveket, ugye?
    Szóval akkor megint ide jutottunk, hogy nincs értelme nagyon folytatni a beszélgetést, mert irdatlan faszságokat haluzol a világról, aztán erre alapozod az érvelésed?
    Igazán érdekelne egyébként, hogy az ilyen égbekiáltó baromságokat honnan a pék faszából szívod magadba?