• Macropus Rufus
    #4
    idióták ezek ott. Azért adják be a gyerekeiket mert le akarják szoktatni valamiről amire valószínűleg azért szokott rá, mert a családja olyan sokat segített neki a való életben.
    Ez egyfajta menekülés a rideg valóságtól. Első körben a szülőket kezelném, hogy milyennek is kell lennie egy családnak. (tudjátok pl. a lány nem ember arrafelé, azt még néhol el is adják, mert kell a fenének). Én is voltam gyerek. Az első gépemet idén 30 éve kaptam. Gy.k. folyamatosan a gép elött ültem, és programoztam (az akkori játékok mellett alap volt, hogy az ember másra is használja mint sem a SPaceInvader-t játsza végig 235234 alkalommal). De a szüleim soxor kiparancsoltak az udvarra, hogy menjél baz.... játszál a haverokkal ne a gép elött tespedjél. Na valószínűleg ez hiányzott ottan + a szülői megértés ha a gyereknek valami gondja van (suli, haverok, szerelem, stb).
    Ezért a kibertérbe menekülnek és egy idő után az lesz a valóság. De erre nem e legyilkolás a megoldás. Meg elektrosokk???? Hülyék ezek a rízspusztítók?
    Gyógyszeres kezelés? Agyon nyugtatózni jobb egy gyereket, mintsem felderíteni a probléma forrását? Ja igen, ez utóbbi sokkal nagyobb felkészülést igényel a dokitól, mint fossá sokkolni az agyát, hogy újra keljen tanúlnia.

    Ilyenkor bánom, hogy a jenik nem nekik dobtak le 2-3 bombát.

    Azért megkérdezném a szülőket, hogy milyen érzés 360k forintért kinyiratni a gyereküket. Gy.k. kifizették a kivégzését. Nem tudok erre mást mondani csak azt, hogy baromállatidiótahernyógörény az ilyen ember.