• T2k
    #80
    Én mindig építő jelleggel szólok hozzá, teljesen építő jelleggel felhívom a figyelmet arra, hogy van néhány elmeháborodott aki az egyik baromságot a másik után okádja be az ilyen fórumokba a többi tökfej meg ezekből próbál kiokosodni aztán csodálkozik hogy a valóságban minden fordítva van ahhoz képest mint amit vérpisti123 benyögött a fórumba. És még ez a jobbik eset, a hülyébbje még ezt sem veszi észre csak boldog hogy milyen okos meg tájékozott.
    Az hogy Te nem érted hogy mit írok az a saját problémád nem az enyém. De jól láthatóan nem csak ezt nem érted, hanem még azt sem amit saját magad írsz, lsd. pld. felteszel egy vagon kérdést amire fogalmad sincs mi a válasz de ebből neked az következik, hogy molnibalage-nak - az sg egyik legnagyobb és legostobbább vérpistijánek - igaza van.
    Akkor menjek le a Te szintedre és tegyek fel egy csomó kérdést amire fingom sincs mi a válasz és ebből vezessem le azt, hogy lám-lám nincs is igazad?
    Amúgy az itteni vérpistiknek totál mindegy mit ír az ember, túl hülyék ahhoz, hogy felfogják. geforce9 még mindig nem jött rá erre és reménytelenül próbál nekik magyarázni, ahelyett hogy csak egy jót röhögne az ostoba fejükön.