Van egy Surface RT-m, valoban szutyok, de 140 dollarert vettem, annyiert meg boven jo. A windows phone viszont szerintem a legszebb oprendszer, amely mert ujitani, mig az android es ios 1000 eves designt probal toldozni/foltozni, de mar csak egyre kuszabb lesz. Igazandibol mar ott tartunk, hogy az apple nyulja a Microsoft otleteit. Mikor kijott az eleg masszivan atdesignolt ios 7, az ujitasok jelentos resze a WP-bol volt nyulva. Szerintem 1000x hasznalhatobb a WP, de rajtam kivul mindenkinek iPhone van a csaladban, de kb agyfaszt kapok, amikor azokat kell hasznalnom. Az android szvsz szot sem erdemel.
Meg vannak hianyossagai, de annak ellenere, hogy azert en az atlegemberhez kepest eleg hardcore felhasznalo vagyok, teljesen jol megvagyok vele. Azt viszont tenyleg nem ertem, hogy nehany alap alkalmazas fejlesztojenek miert nem ad a Microsoft egy valag penzt, hogy ugyan csinaljak mar meg WP-re is. 100 millio dollarbol a vilag osszes alkalmazasat meg lehetne csinalni fullosan winre, es nem ertem miert nem lepik meg, amikor siman megtehetnek, es akkor nem ugy zarulna minden WP telo ertekeles, hogy ja, nagyon jo hardware, tetszetos OS, de nincsen ra rendes 3rd party app, szal nem erdemes ezt venni...