• NEXUS6
    #18
    Szánalmas, vagy nem az amit a russzkik művelnek (kb olyan kis piszkos trükkjeik vannak, mint Mickey-nek a Blöffben:), de az amcsik sem rendelkeznek olyan power projection képességgel, mint amilyennel szeretnének, vagy amiről beszélnek.

    Az oroszok ugyan nem mennek dél-kelet Lemúriába, de bőven elég, hogy a nyugat ablaka alá szarnak a saját érdekszférájukat illetően.

    Grúzia, Ukrajna, Szíria fontos az oroszoknak, embert is áldoznak értük. A nyugatnak nem. Ettől kezdve lehet akárhány anyahajó a spejzban, ha az egyszeri Dzsiájdzsó nem hajlandó aláírni a szerződést a külszolgálatra, a The New York Times meg arról cikkez, hogy minek megyünk már megint oda.

    Ilyen értelemben annak a háborús távmunka koncepciónak egyfajta folytatása ez is, mint amit a drónok képviselnek. Mert ha teszem azt túl sokat röpködnek a másik oldal felé és már meghalt vagy 200 ember, akkor a Sötét oldal meg küld egy saját "dront", ami ha célba ér megöl vagy 200 ezer embert. Így ez gyak a marha idegesítő és valójában különösebb eredmény nélküli drónozás folytatásának tekinthető.