Lara Croft and the Temple of Osiris
 • TBTPumpa
  #22
  Persze, mert én igazi Lara fan vagyok (oh, wait).
  Amúgy meg tetszett az előző játék (és eddig ez is) és most tudtam szerezni viszonylag jó áron.
  Ha 1-2 nappal előbb elértem volna az Amazon-os srácot, akkor semmi baj nem lett volna, de csak most került rá sor és így úgy tűnik, mintha most direkt dacból és epéniszből vettem volna meg, pedig ezt már múlt hét pénteken lebeszéltem az illetékesssel, csak hétvégén nem volt elérhető. Tegnap tudtuk intézni, de tegnap pont ilyen szarul jött ki a dolog, mert a Microsoft beleszart a pénztárgépbe (beszólás a Trópusi Vihar című filmből).

  És azért, mert a nagy játék folytatása nemjön PC-re, még nem fogok ebből kjimaradni, csak azért, mert egy rakás gyerek sérdődöttet akar játszani.
  Nekem sem tetszik a Microsoft döntése, de bármit is csinálunk, nem fog változni a helyzet.Ebből meg nem akarok kimaradni, mert az előző rész is tetszett - és nem is volt drága ez a vétel.

  A játékipar soha sem a szórakoztatásról és a játékosok iránti megfelelésről szólt, hanem csakis a pénzről. Csak ezt régebben még tudták leplezni marhajó alkotásokkal. Ma már nagyon kevés a jó és említésre való alkotás. Egyre több viszont a játékfelhozatal. Átlátszóbb a dolog és nyílvánvalóbb, hogy a játékosok lehúzása a cél. Csak anno valami kis "értéket" kaptál a pénzedért, ma már egy tucat unalmas szart, ami mögött egy baromi jól és ügyesen felépített marketing húzódik.
  Ez a játékipar sajnos. Nekem sem tetszik ez a pénzéhes hozzáállás, ezért is fogok a jövőben kevesebbet költeni eredeti játékra.
  Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.13. 08:49:58