Lara Croft and the Temple of Osiris
 • TBTPumpa
  #1
  Nem sokkal a Microsoft E3-as konferenciája után bejelentésre került a Lara Croft and the Guardian of Light játék folytatása is, mely a Lara Croft and the Temple of Osiris címet viseli.

  Bejelentő videó:


  Interjú + Gameplay videó:


  Képek a játékból:  Hivatalos sajtóközlemény:
  Lara Croft and the Temple of Osiris a kritikusok által is elismert Crystal Dynamics alkotásának, a Lara Croft and the Guardian of Light folytatása. A kaland Egyiptom sivatagainak mélyén zajlik, ahol nemrégiben fedezték fel Széth egyik templomát. Széth, a káosz istene egykor egész Egyiptomot uralta, miután megölte fivérét, Oziriszt, és a többi istent rabszolgaságra ítélte. Mikor Egyiptomot már kevésnek ítélte, a holtak földjén sereget próbált toborozni, amivel az egész világot meghódíthatja, ám eltűnt és soha sem tért vissza.

  Lara Croft, a híres felfedező úgy gondolta, hogy ő lesz az első, aki megérkezik a templomhoz, ám Carter Bell, a feltörekvő régész megelőzte. Mindketten azt remélték, hogy megtalálják Ozirisz mitikus jogarát, ám olyat fedeztek fel, amire nem számítottak.

  A templom egy börtön volt Hórusz és Ízisz, az utolsó régi istenek számára, akiket Széth nem uralt. A jogart meglátva Carter egyből magához vette, ezzel aktiválva egy csapdát, amely Hóruszt és Íziszt tartotta fogva. Ez a mozdulat Larát és Cartert egyből halálra ítélte. Hórusz és Ízisz kiszabadulva több ezer éves fogságukból, a jogar birtokában, megígérte Larának és Carternek, hogy segítenek feléleszteni Oziriszt, az egyetlen istent, aki képes őket megmenteni az ítélet elől, és az egyetlen, kinek ereje talán képes legyőzni Széthet. Közös céljuk, hogy megtalálják Ozirisz maradványait, és megakadályozzák Széth visszatérését, egy csapattá kovácsolja őket.

  Klasszikus árkádakció:
  Négy játékos kooperatív multiplayer. Míg te Laraként játszol, a barátaid átvehetik Carter, Ízisz és Hórusz szerepét, a teljesen kooperatív sztori módban - offline és online támogatás

  Versengés:
  Küzdj barátaid ellen a magasabb pont eléréséért, fegyverek feloldásáért és relikviákért, melyek erősítik karakteredet. Együttműködnél velük, vagy inkább feláldoznád őket a jobb pontokért?

  Nextgen élmény:
  Elképesztő látvány, töltési idők nélkül, felfedezhető relikviák és fegyverek százaival.

  Megjelenés: várhatóan 2014-ben!
  Platformok: PC, PS4, Xbox One


  Forrás: TombRaiders.hu