Ultimate General: Gettysburg
  • Molnibalage
    #16
    Igen, mikor beszálltak a jenkik és lényegsen több húst tudtak nyomni a darálóba és a 3+ éves blokád után a hátország is kezdett összeomlnai. Nézd meg, hogy a II. Vh-hoz képest mennyire 0 eredményekért milyen áldozatokat hoztak.

    Az I. Vh volt a hadviselés szempontjából bizonyos szemponból az én véleményem szerint a mélypont. Az arisztokratikus balfaszok és régi idióta háborút sosem látott generálisok hülyesége miatt húzódott annyi ideig a háború. Semmiféle értelmes újításra nem voltak sokáig nyitottak, csak tömték a húst a darálóba és nyomták a bullshit szöveget, hogy a technikai nem fontos azé a győzelem aki jobban akarja és más kampószöveget...

    A II. Vh lehet, hogy 6 évig tartott, csak itt 6-9 hónapig volt, hogy nem történt semmi. Amikor meg történt, akkor 5-10 hét alatt 500 km-re rakát odébb a frontvonalat.

    Én semmi értelmét nem látom egy 1. VH-es játéknak. A kezdeti mobilabb része esetleg érdekes lehet, de történelmileg teljesen hiteltelen lenne, ha nem hajazna aztán a valóságra.

    ---------

    Fields of Glory? Hej, anno az 576-ban láttam és álmodoztam, hogy lesz hozzá gépem. Mikorra meg lett, addigre régen el is felejtettem, hogy volt ilyen gamma. :)

    (Ez sok 1994/96 közötti játékra igaz.)