Rise of the Tomb Raider
  • Ragnar360
    Hali, kicsit beleolvasgattam a topikba, nem rossz:) Pár dologhoz hozzászólnék, majd időközben. Most csak pár apróság.

Addigis röviden: sokkal jobban optimalizáltnak kellene lennie, nyilván üzletpolitika stb. és szándékosan nem csinálták meg annyira kurvajóra. (ahh nincs türelmem belemenni:d majd később) de..
    a végére egész szépen sikerült belőni, és meglepően jó az eredmény: d GTX960 4GB ramját telrakja szépen, valóban. De Very high textures meg se kottyan neki így. (És nem is mindenhol olyan szép a játék. Jégbarlang belül pl. elején. de azért nem vészes)
    Amit furcsállok, itt is, hogy afterburner szerint a gpu-t cska 85%-ra hajtja ki, holott, videóban full 99%-nak láttam, és az is lenne a logikus. (Vagy a progi bugos, vagy nem tudom)
    i7-t írtak ajánlottnak, és ez is bullshit, i7 6700-nál 15-20% -ot eszik a prociból. (Megint visszaköszön, hogy kb nem sokat támaszkodik a játék a procira, kár érte.) Kíváncsi leszek peccselnek e valamit. :)
    Majd lövök képet beállításról. Fps 40-50 átlag, mozog, de nem esik szét. (óóh konzolport, nehéz volt felhúzniuk, pedig az engine tudná, és ezért egy vicces kicsit - első egy-két óra kicsit csalódott volt, meg tesztelgetésből állt. Eleinte nem hittem h ennyire maximumra akarok menni, de rákap az ember könnyen. Aztán mikor nem kellően gyorsan reagál Lara a WASD lenyomásra, vagy kamera forgatás nem annyira okés, az nem volt annyira jó. De végül egész fasza lett.