Józsibácsi#49
Szerintem meg kell várni az Nvidia 8-as szériáját, és azt egy Haswell Core i7 top procival kombinálva, ha egymonitoros rendszerben gondolkodunk, akkor bőven helytál egyedül is a vga. Kb Fél milla kelleni fog rá mindenképp... 16 Giga ram, egy megfelelő nem gagyi alaplap és táp, egy 4 terrás vinyó, egy rendszerindító SSD 500 giga körüli, plusz a monitor, ami legalább 32 colos, 3d-s és 120 Hz-es legyen.... Nextgenre 1-2 évig elég lesz, de ha majd az újak már zabálják, be lehet dobni egy addigra már az árát felező ugyanilyen vga-t a meglevő mellé sli-be és még egy évet nyersz.. már ha mindig vadiúj top játékokkal, max grafikán akarsz játszani... Amúgy én is azt tervezem, ha lesz egy kis pénzem veszek egy gtx 780-ast, ami már megy lefelé lassan 100 ezer alá.. és SLI-zek, így kompenzálom a gyengébb cpu-t... Nekem elég a 60 fps, mivel 60Hz-es a monitorom és egyelőre nem lesz másik - legalább - 100 ezrem egy csúcs display-t venni belátható időn belül... és igazából ez engem ki is elégít, sem 3d-re nem vágyom, sem 120 Hz-re, se, 32 colnál többre... legalábbis egyelőre...