• Józsibácsi
    AZ a durva hogy MEgjelent a Warch Dogs és kb egy napra ráa Nvidia kidobott egy új drivert, amivel azt ígérte, hogy akinek problémája van, azt megoldja, és szépen fog menni vele. Namost ebből anyi volt igaz, hogy az fps kilengés amplitúdója megnőtt... míg az előző driverrel nem ment 30 fps fölé, de 20 alá sem... az új driverrel kb 50 és 15 fps között ingadozik és igen frekventáltan, mert ha néha-néha bezuhanna, az nem is lenne észlelhető, azt csinálta az AC4 is, de a folyamatos le-föl ugrálás, már látható laggolást okoz főleg fordulásoknál... Szerintem az első patch megoldja ezt a problémát. Az AC4 is kb 3-4 hónappal a többedig patch után stabilizálódott... De hát vannak játékok amik akár egy év is eltelik mire az optimalizálatlanságát kiköszörülik a patch-ekkel... úgyhogy lehet korán hisztiztem... ráadásul úgysem játszanék vele, még a Wolfeinstein New Ordert és a Thief új részét is épphogy csak elkezdtem és amúgy is Skyrimezek... de még áll sorba vagy 20 game, amit kéne tolni... :D