Macropus Rufus#39
nekem nem volt mmx-es gépem. És irigykedtem arra akinek volt. ;) Viszont Riva TNT-m volt! Bár sztem neked jobb volt mint nekem, mert nekem Riva TNT M64 volt ami egy erősen butított volt a rendes TNT-hez képest. Szóval nem elég, hogy MMX-es géppel nyomúltál még ráadásúl a vga-d is nagyon jó volt :)
Jó kis vga volt az. A hsz-od nyomán én is túrtam egyed: Cirrus Logic vesa local bus 1MB RAM :)) un. true color kártya (24bit, 16.7milló szín)basszus, olyan hosszú a kártya, hogy szinte átéri a házat. :)
Az első vga-m egy Trident8900 volt 512kb ram-al :)) olyan mókásan hangzanak ezek az adatok. Most 1.5GB van a vga kártyámon, akkor meg összesen nem volt ennyi adatom. :)
régi szép idők ;)
emléxem amikor bűvészkendi kellett az autoexec.bat-al meg a config.sys-el, hogy legyen megfelelő mennyiségű EMS/XMS és legyen elegendő alap memória (640kb elégnek kell lennie mindere.. aztán jött a DOOM és a 8MB csak némi optimalizálás után volt elég ahhoz, hogy az el is indúljon.) most meg, lemegyek a boltba és veszek még 4096MB mert a 2048 kicsit kevés. És ennyi. De régen? Vagyon volt a memória.
Elkapott a nosztaliga feeling ;) találtam a turkálásban 286-ba való ram-okat. Vagy 16Mb-ot :)) és megtaláltam a régi Western Digital 80Mb-os hdd-et is... szerinem halott már szegény. 80Mb... lassan ekkora cache lesz a vinyókban :D