• Józsibácsi
    SKyline.. persze-persze egy 5 gigahertzes 8 magos FX szerinted hulladék. Nyilván corei7-et vettem volna, de sajnos nem volt pénzem 2-3 százezres core i7-re. De mint már írtam, el is fogadnám, ha nem az lenne hogy minden más megy szépen rajta... tehát nem tudom milyen kihajtásról beszélsz (mellesleg van erre tesztprogram és 90%-fölött hajtja, de valóban nem 100%-ban, egy core i7 háromszor ennyi pénzért biztos 100% tolná, csak 10% különbségért háromszoros pénzt, mint már írtam vagy milliomos, vagy idióta vagy a kettő bizonyos arányú elegye fizet), akkor miért meg BF4 fullhd maxgrafika 60 fps, Wolfeinstein, Metro Last Light, Assassins Creed 4 és had ne soroljam tovább azokat a game-ket, amikre azt mondják zabálják a hardvert MIND TÖKÉLETESEN MEGY, fullhd maxgrafikán... Tehát ki van bizony hajtva a kari rendesen megnyugodhatsz... Szerintem te a tipikus divat AMD fikázó kölkök közül vagy, akiknek fogalmuk nincs valójában a hardverről. Lol kihajtás hát persze... De tudod mit igazad van, Watch Dogs kihajtást nem tud az AMD FX... tényleg rá sem volt írva a dobozára valóban... úristen most mi lesz??? :D