Józsibácsi#22
Bivaly hardveren jó játék lehet. Nálam nem játszható. (eleinte azt hittem jó lesz, mert letöltötem a legújabb Nvidia drivereket, és felment 50-60 fps-re is, csak aztán ahogy tovább mászkáltam látam, hogy az ok hogy néha felmegy 60 fps-ig, de alapvetően 25-30 fps-en megy és néha meg leesik 15 fps re is)
Nekem csak kb 3-4 százezres gépem van csak gtx 780 OC-val és csak AMD Fx 5 GHz-es 8 magos procival csak 16 giga 2033 rammal és csak 2 terrás Seagate-vel.. mivel ez "gyenge hardver" és ma már 2db titánt kell kb SLi-zni és 3 százezer csak a proci egy legújabb Core i7.... Tehát csak ilyen kb egy milliós vason fut egy Watch Dogs, vagy lebutítva konozolon.. Szóval ma már a Pc-s játék a milliomosok szórakozása lett... Legalábbis az Ubisoft szerint... (mert nyilvánvaló hogy kamu csalás és átverés az egész - ahogy azt az ubisoft-tól megszokhattuk (gondolom van egy szép háttér szerződése, az Nvidiával és az AMD-vel is) mivel egy BF4, vagy épp a tök új Wolfeinstein maxgrafika fullhd-ban stabil 60 fps-el mennek), semmivel nem gyengébb grafikájú játékok tökéletesen mennek, Warch Dogs, és Arma 3 meg 15 fps-ekkel...
Nem azért költöttem 3-4 százezret a gépemre, hogy kompromisszumokat kössek és középgrafikán játszak, sem nem fogok (mert nincs is miből) egy milláért új vasat rakni (pláne hogy még egy éves sincs a konfigom) úgyhogy Warch Dogs szépen elrakva a polcra. Van ezer másik game UGYANILYEN, vagy még job grafikával, ami szépen megy a gépemen... Szerintem a hiba nem az én készülékemben van hanem pitiáner átlátszó csaló bűnöző szoftvercégek kaphatják be... Nem rinyálnék, ha minden top game-val problémám lenne (akkor belátnám, a hardver gyenge természetesen), de másik 50 top játék tökéltesen fut (Crysis 3, BF4, AC4 stb stb), csak ez az 1-2 csinálja ezt, azt hiszem van alapom hogy fel legyek háborodva... Tehát summa summárum, lehet akármilyen grafika, akármilyen hírverés Watch Dogs egy hulladék.... (ja mondjuk játszottam azért vele így 15-50 fps közt ingadozva, és még csak azt sem mondhattam hogy húúú, de jó, egy teljesen középszerű game. a grafika kb a Hitman Absolution szintje, ami nálam perfekt stabil 60 fps-el megy). Aki emiatt hardvert fejleszt az vagy idióta, vagy milliomos... (illetve a kettő különféle arányú elegye)