• Vol Jin
    #65
    ":-D Ja, ja persze.
    Most is terelsz. Még nem mondtam, hogy zsidó vagy; És miért, az negatív lenne számodra? Csak nem vagy antiszemita?! :-O"

    Na akkor vegyük sorra, hogy ki is terel. Konkrétan arra reagáltál most ebben a mondatban, hogy nem zsidóztál. Most nem, de korábban igen. És most itt a szokásaidról volt szó. És nagyon jól tudod, hogy ez igaz. Volt egy kis komcsizás is, hogy apám biztos az volt. Továbbá azt is felvetetted, hogy nem adok ki sokat magamból, mintha rejtőzködnék. Mintha téged Tetsuokéntr anyakönyveztek volna. Egyébként meg szerintem nálad többet adtam ki magamból. Főleg úgy, hogy többször elmondtam, hogy a nevem egy történelmi családé.



    "(Már rég rájöttem, hogy felesleges téged komolyan venni, a trollokat hagyni kell vagy szekálni, ahogy éppen tetszik. ;-))"

    Amúgy még mindig a terelésről. A feltett kérdésem az volt, hogy miként fognád vissza a fogyasztást a bolygó védelme érdekében.

    Elégetnéd a fizetések felét?
    Rendeznél egy népirtást a lélekszám csökkentése érdekében?
    Kiiktatnád az egészségügyet, hogy huljon a férgese?
    Likvidálnád a nyugdíjasokat, mert hasznavehetetlen élősködő, nem termelő réteg, akik csak úgy fogyasztanak?

    Mivel tudnád elérni, hogy ne fogyasszunk annyit?
    Mert ha nincs ötleted, akkor az egész nyavajgás a konzumidióta fogyasztói társadalomról csak egy üres és képmutató fázis.

    Most erre mi a válaszod? Begépeled a tükör előtt gyakorolt frázisaidat, hogy megint én terelek szokás szerint, és én kúrom szét a topikot?

    Na mi van, nem tudsz semmi értelmeset kibökni csak terelni?