Vol Jin#40
Nekem semmi problémám a fogyasztással. Egyébként mindenki a jövedelmének megfelelően fogyaszt, és hogy azon belül hogyan osztja meg a különböző javak között, az kibaszottul a magánügye. Nekem a blogon okoskodó fasztarisznyákból van elegem.
Mondok egy példát. Az emberek olyan hülyék, hogy pillepalackban vesznek vizet, ahelyett, hogy kinyitnák azt a kurva vízcsapot, amiben sokkal egészségesebb víz folyik. AZ sok ostoba fasz azt képzeli, hogy e vezetékes víz a rosszabb, és át sem fut az agyán, hogy egy olyan átlátszó műanyagba öntött vizet iszik, ami már hetek-hónapok óta ott rohad benne szobahőmérsékleten. Akármilyen steril a technológia, ennyi idő után egy kibaszott baktériumtenyészet.
Általában ezek az emberek ugatnak itt a blogon a pazarló kapitalizmusról, meg a fogyasztói társadalomról.
Nézd, én konkrétan leszarom, hogy ennyi hülye mire költi tök feleslegesen a pénzét. Baromira nem az én dolgom megszabni nekik, hogy ne legyenek ilyen hülyék. A pillepalackot is leszarom, pedig komoly környezeti terhelést okoz. Leszarom, mert ilyen a világ. Az viszont már zavar, amikor ezek a faszok okoskodnak, és megszabnák, hogy miként is kellene élni, meg mi a helyes.
Az életszínvonallal együtt jár a fogyasztás. Nincs mit tenni.- Amit tehetünk, hogy egy üzletszerű illegális szemétlerakásért nem pénzbüntetés járna, hanem 10-20 áv börtön. A legnagyobb problémát nem a fogyasztás okozza, hanem a létező szabályok be nem tartása.