1508059019.png
A Darksiders fejlesztőinek új játéka
  • Daermon
    #380
    Én tegnap soloban nyomtam, de az utolsó 52p-s kör mindent megért. 2 boss volt. Meglepő módon 6-an érkeztünk meg az egyikre, és bent volt egy két fős team. Na ott mindenki lőtt mindenkire… A bountysokból egyet leszedtem, de felszedte a haverja. Helyváltoztatások, lővés ide-oda… Végül a túlfele lehalt és arra kivitték ezek a bountyt. Én meg 1v1-ban maradtam, némi lövöldözés után full kifogytam, meg ő is, úgyhogy meleeben rendeztük le :D Megöltém és láttam, hogy 18 perc maradt és a 2. boss él, úgyhogy gyorsan szereztem jobb fegyvereket, szekérnèl töltés és go 2. boss, ami 50% hp-n volt már csak, bent meg kint pár hunter hulla, szóval ők is buliztak :D Így végül simán kimentem a tokennel.

    Fegyver sebzéseknél vannak furák… Bár a crossbowot elvileg pont buffolták. De Winfieldnél 2 test találat sem öl mostanság, pedig az elvileg bőven 150HP feletti sebzés.
    Néha meg olyan, mintha nem regisztrálná a találatot, pedig látom, hogy rajta volt a célkerszt/lővés és mégsem. Erre hitregistrer néven találtam is problémázást, szóval lehet valami szerver oldali vagy valami gond.