Etinger#50
Igazából a legtöbb programozó szarrá akarja keresni magát. 300k nettóig sokan meg sem mozdulnak, és ahogy én ismerem a többségét, pont ők azok, akik egy jobb ajánlat esetén se perc alatt dobbantanak. Amúgy nem tudom vagyis nem értem egyeseket. Hiába keres mondjuk közel 1 millát mondjuk Londonban egy programozó, míg idehaza csak 300k-t teszem azt, ha idehaza ennyi pénzből kiskirály lehetsz pl még Budapesten is, míg Londonban csak egy leszel a sok közül (de mondhattam volna más várost is).
Szóval jó-jó... tudom, hogy én, hogy tényleg kevés az a nettó kb 250... de nézzük meg, hogy mire futja belőle idehaza és külföldön. Ismét Londont felhozva pl.. Budapesten lehet egy szép igényes albérleted, + X megtakarítás... Londonban viszont kőkemény összegekért egy közös WC-s putri a városzélén. Csak ezt baromira elfelejtik az emberek... mert hát jójóóóó... de 3x annyit keresel... és ennyi.. minden más le van szarva.
(Szeretem amúgy Londont, csak hát na, pont ezért pl ismerem is, ha már példálózunk itt a külföldön minden fasza dolgokkal)