Tankcsaták konzolon...
  • RedRiot
    #8
    Nekem is ismerős ez a "küldöm bele az ólmot mégse sebez semmit" jelenség ha nehéztankot támadok. Látom hogy eltalálom, hallani is a lepattanó lövedék hangját, de csak nem üti át a skuló a vastag bőrüket. Churchill VII, a ruszki IS ritka szívós dögök. Utóbbinak szerencsére legalább könnyen leszedhető a lánctalpa.
    T49? Biztos jó, legalábbis párszor már haltam meg úgy hogy minden előzmény nélkül felrobbanok a picsába és alul kiírja hogy XY T49-ese lőtt ki. :D Szóval az biztos hogy messze lát, nagyot üt. :)

    Ha jól tudom ezek az amcsi TD-k felül nyitottak nem? Lehet hogy érdemes volna repeszgránáttal (HE) megkínálni őket? Az a baj hogy a nagy izgalomban eddig mindig elfelejtettem átváltani páncéltörőről - te próbáltad már?

    Hetzer: nagyon a szívemhez nőtt a kis vakarcs. :) Még én is összehozok vele általában legalább 2 killt meccsenként, egy higgadtabb, türelmesebb tankista kezében még veszélyesebb lehet. Én sajnos sokszor túl előrerohanok vele, és akkor oldalba kapnak. Az oldalán meg vékonyabb a lemez mint az öreg Mercim ajtaján. :D

    Kedvenc pálya? Nem is tudom. Amit biztos utálok az a Mountain Pass, és a városi pofozkodásokat sem szeretem. Malinovka, Mines, Cliff, Westfield - ezeket jobban bírom. A két sivatagi pálya néha jobban megy, néha rosszabbul. Alapjában véve szerintem jó munkát végeztek a pályatervező srácok - változatosak, szépen kidolgozottak.