Chicago ügyeletes hősei
  • Quantumleap
    A Fire-ban a 2x14 után vagyok. A sorozat remekül fenntartja az érdeklődésemet, szinte sose ül le az utóbbi részekben. De viszont van egy sablon, ami kezd idegesítő lenni. Nem arra gondolok, hogy mindig fontos beszélgetéskor szólal meg a riasztási csengő, ezt már a Rescue Me-ben is megszoktam. Hanem arra, hogy másfél évad alatt vagy ötször elsütötték azt, hogy valaki ki akar lépni vagy hivatást váltani, de aztán mégis marad. Legutóbb Gabrielle dolga kifejezetten erőltetett volt (Shay új társa pont akkor kap felfüggesztést, amikor ő elbukja a tűzoltóvizsgát). És lássuk be, azért elég unalmas lenne évadokon keresztül ugyanazt a csapatot, illetve ugyanazokat a párosokat változatlan felállásban látni. Ezt azért hálistennek több sorozatnál (pl. Harmadik műszak, Southland) is belátták, remélem, itt is így lesz. Valamint kellene egy megrázó állandó szereplő halál, ami az efféle sorozatoknak szintén egyfajta kötelező tartozéka.
    A PD-nél az 5. rész után vagyok. Meg kell mondjam, jobban tetszik a Fire-nál, zsarusabb, tökösebb, ahogy valaki lentebb is írta.