• NEXUS6
    #6
    Nem nyilvánvaló, de valójában nagyobb a különbség teljesítményben a GPU-t illetően. Az X360 GPU-ja olyan 30%-kal volt erősebb a PS3-nál, illetve 1 generációval fejlettebb volt.

    Amíg a PS4 kb 100%-kal erősebb (2X annyi pixelű képet tud ua fps sebességgel kirakni), mint az X1 GPU-ja, de azonos a generációja, nincs extra fícsör.

    Viszont a PS3 cell procija tehermentesíteni tudta a GPU-t, ami kiegyenlíthette a 30% előnyt, esetenként még jobb grafikát is tudott varázsolni, de ez csak az exkluzív játékoknál jött elő. Másrészt az X360 GPU-ja is tudott olyat, amit a PS3-ből szinte sehogy nem lehetett előcsalni, értelem szerűen ezeket is inkább az exkluzív progik használták. Az extrákat leszámítva viszont a végeredmény sokkal közelebb van egymáshoz, mint a PS4-X1 esetében.

    Az X1-ben nincs titkos extra HW. Persze időnként bedobják ezt a cloudot, meg minden baromságot, de nincs olyan extra amivel ezt a különbséget kompenzálni lehetne. Ha bármiben is jobb az X1, az a másik verzió szándékosságból vagy hanyagságból történő lerontása miatt lehetséges.