• Archenemy
    #69
    "Tudod az utóbbi egy komplex technológia, amit feljesztenek párhuzamosan a tudomány fejlődésével,"

    Jajnemá, mintha bárki azért venne ps4-et, hogy azzal a tudományt mozdítsa elő, és nem a COD-ért vagy a HALO-ért vagy mittomén melyik shooterért :) (nem vagyok konzolos) Az hogy a PS4-hez high-techet használnak az pont véletlen.

    De miért pont az öltöny a gond? A sima Nike meg nemtom milyen márkás cipők is túlárazottak a kínai cipőkhöz képest. Ja hogy (valszeg) tovább tartanak, jobb minőségűek, jobban néznek ki? Hát az egymilliós öltöny is nyilván jobb, mint az ötvenezres.

    "A PS pedig játék, az újabb PS és újabb játékok pedig fokozzák a játékélményt és a művészeti lehetőségeket. "

    És egy iraki vagy indiai nyomoréknak egyformán feleslegesnek tűnik a ps2 meg a ps3 is, és arra gondol, hogy ha neki ennyi pénze lenne, inkább a helyi óvodát támogatná belőle hogy legyen nekik tiszta ivóvizük. Mondom, viszonyítás kérdése, hogy mi a fontos meg a jó, ki a szegény meg a gazdag.

    "A hangsúly a "nekem több tucat luxusautó kell" tényezőn van. "

    De ezzel akkor pont több tucattal több embernek ad így munkát, mintha csak egy luxusautót venne. És hát persze a luxusautókat is nyilván hájtek módon fejlesztik :)

    Nézd, megismétlem: értem (érteni vélem) az érzelmi alapját annak, amit mondasz. Igen, szerintem is fölösleges, és jobb lenne ha műholdkutatásba rakná a pénzt vagy mittudomén. De azt kell megérteni, hogy nem nagyon van jogom ezt megítélni, álszentség lenne tőlem, hiszen az én életemben is nagyon sok minden pazarlónak tűnhet egy nálam szegényebb ember számára. Na ennyi kb.