• Katalizátor
    #68
    Én már az elején a "multimilliárdos" kifejezést használtam, de mindegy is.
    A felsőosztály meg egy gyűjtőnév, és attól még igaz, hogy sosem engedi fel a középosztályt. Ez a két dolog gyűjtőnév és a különböző emberi jellemektől függetlenül mindig is egymásnak feszültek. Csányira meg az adakozós kérdésre nem térek ki, mivel már leírtam neked, hogy nem értekel az sem, ha nem adakoznak a gazdadok, egyszerűen nem erről beszéltem.
    Öltöny meg PS4 nem éppen remek példa az összehasonlításra. Tudod az utóbbi egy komplex technológia, amit feljesztenek párhuzamosan a tudomány fejlődésével, sokkal inkább kézzelfogható változásokat elérve, mind amit a divatvilág elérne. Míg a ruhák alapvető feladata a környezetünkkel szembeni védelem (és ez irányban fejleszthetőek is!), addig egy milliós öltöny csupán presztizskérdés. A PS pedig játék, az újabb PS és újabb játékok pedig fokozzák a játékélményt és a művészeti lehetőségeket. Irónikus egyébként, hogy 2 hónapja vettem meg haverom használt PS3-ját...

    A legtöbb autógyár, nemcsak luxusautókat gyárt, de ha gyárt is, vegyék csak meg persze, mint már mondtam! A hangsúly a "nekem több tucat luxusautó kell" tényezőn van. Ez megint csak presztízskérdés.