• MasterMason
    #25


    Minő véletlen, hogy a szentnek csúfolt könyv a biblia tulajdonsága-személyiségrajza, a sokak által ismert legalattomosabb sunyi lénynek az arctámadónak felelnek meg. Elkapja az embert lenyúl a torkán keresztül de egészen a gyomráig, megszűnik minden más az olvasója körül, az örök élet ígéretével kecsegteti őket… Aztán az örök élet ígérete és az örök kárhozat fenyegetése között vergődve nem tudják letenni a könyvet, levakarni sem lehet a fejükről "savas a vére". Egyszerre ígéri minden ember legnagyobb álmát, hogy örökké élhet, és örökké tartó kínzó fájdalmakkal terrorizálja azokat, akik esetleg elfordulnának tőle. A könyv csapdába ejti az ember lelkét, folyamatosan nyomás alatt tartja terrorizálja az olvasóját. Aztán a folyamatos lelki terror, a könyvben található egyik ellentmondásból a másikba vezető írás végül örök élet helyett szépen lassan tudathasadáshoz vezet. A tudathasadást nagymértékben elősegíti a cölibátus és a monoton életforma. A végén pedig kibújik az egyik száj a másikból, és attól a naptól kezdve mindig csak azt a második belső szájat hallod beszélni: "Dicsértessék az úr." Nem marad más ezekből az emberekből, mint egy földönkívüli lény tulajdonságaival morpholt élőlény, egy xenomorph.

    Metamorfózis.

    Az alienről készült fantázia rajzon valójában egy ivartalanított papot láthattunk, a két száj azt jelképezi, hogy a papoknak két szájuk van és mindig csak azt második belső szájat hallod beszélni. A nagy agy pedig azt jelképezi, hogy a tudathasadásnak “köszönhetően” a két szájú gyilkos lények nagyon okosak, hatalmas agyuk van! Az alien szájából csöpögő tömény nyál pedig azt a mételyező önzetlen szeretetbe burkolt amúgy életveszélyes fenyegetéseket szimbolizálja, amellyel a xenomorph vagyis a pap bácsi megkörnyékezi az áldozatát.



    A mellkasrobbantó is csak egy szimbólum, ami a folyamat végét jelképezi, hogy a biblia elfogyasztásának (az arctámadó, más néven: a tövis korona) köszönhetően az ember testéből előbb-utóbb "felszínre tör" a gyilkos földönkívüli lény, és megszűnik embernek lenni.

    Gyilkossá válik.

    Ezért váltak tömeggyilkosokká a papok, ezért volt az inkvizíció és boszorkány üldözés. Olyanná váltak a papok mint a könyvben található lény. Tudathasadást okoznak a monoteista vallás könyvek és a könyvnek köszönhetően újra meg újra kikel egy-egy tömeggyilkos földönkívüli lény az emberek testéből. (Diktátorok.)

    Biológiai hadviselés. Az ember legfontosabb szervét, az agyát az támadják, ha legyőzik az emberi elmét onnantól kezdve bármit megtehetnek a testtel. Akár keresztre is feszíthetik!

    Az egyház 2000 éves szörnyű és véres történelmét látva, már réges-régen fel kellett volna tennünk a kérdést:

    Ha van egy egyház, amelynek egy keresztre feszített megkínzott ember a jelképe a szimbóluma, majd a történelemben azt látjuk, hogy ez az egyház kínozza és gyilkolja az embereket, akkor talán lehet, hogy nem volt véletlen a tudatosan választott szimbólum?! Lehet, sőt biztos, hogy nem véletlen a kínhalál általi megváltás ígérete. A keresztre feszített megkínzott meggyilkolt ember szimbólumként való használata, csak annyiból különbözik egy halálfejes halálosztag jelvényétől, hogy ez a földönkívüli halálosztag nem csak gyilkolja az embereket, de meg is kínozza áldozatait a halála előtt. Emberek egy szűk csoportja a tudathasadásból eredő metamorfózisnak vagyis második személyiségnek köszönhetően a testűkben hordozzák a földönkívüli lényt, és immár több ezer éve egy halálfejes jelvényt használva tudatosan szervezetten irtották és szabotálták társadalmainkat.

    Vagyis ott van a földönkívüli lény a papok testében!

    Az ember fia van a keresztén, mi mindannyian, keresztre feszítették az embert! Így talán már értelmet nyerhet az a mondat is, hogy elárulták az EMBER FIÁT!