Killing Floor 2
  • Federation
    #37
    Nálam meg pont a V-Sync amit be kell kapcsolni, mert nélküle nagyon zavaró a kirajzolt kép "töredezettsége". Ahogy észrevettem az sem mindegy milyen szerverre megyek fel. Kedvencek közé magyarokat és német szervereket tettem be. Itt az átlagosnál még jobbak a pingek és a hevesebb harcoknál sem tapasztaltam komolyabb belassulást.

    Meg sikerült úgy belőni a grafikát, hogy elfogadható legyen (számomra legalábbis) a futás. Maximális részletességhez elég közeli lett így is. A realtime reflection van kikapcsolva, és pár ultra beállítást tettem inkább high-ra, meg a sat dof is off, ami teljesítményben nem meghatározó, csak nekem zavaró volt az elmosódás, amit okoz.

    Amúgy jól fut nincsen vele különösebb gond, csak engem idegesített ez az időnkénti frame drop, főleg a játék vége felé, mikor már mindenütt hullák vannak, meg tiszta vér minden. Nem állandósul, csak 4-5 másodperce esik vissza, aztán újra jó lesz. Meg sok esetben boss harcnál is elő szokott fordulni.

    Egyébként pár nap és tudok menni suicide fokozatra is, mert szépen fejlődök. A normal fokozat már egyáltalán nem kihívás, inkább csak levezetés, még a boss harc sem annyira vészes. A hard most az épp ideális. Szóval ha pár karakterem olyan lvl 12 magasságában lesz, akkor részemről lehet róla szó.