• halgatyó
    #6
    A nekünk nem tetsző nézetekkel lehet VITATKOZNI. Lehet más tényeket és dokumentumokat idézni, bemutatni.
    (Meg lehet "korabeli" dokumentumokat hamisítani, ebben nagyok a pénz urai... vajon miért nem ezt a módszert választották? Netántán annyira gyenge lábon állnak, hogy ez sem segít? Csak az ellenvélemények börtönbe zárása? Ez őrület, a 21. században az állítólagos demokráciában)

    Megjegyzem, hogy az én szüleim felnőtt emberként élték ét a 2. világháborút. Abban a vidéki nagyfaluban, ahol éltek, volt olyan zsidó kisember (igen ilyen is volt akkor, és úgy éltek, mint a tisztességes magyarok, akkor még nem volt ez a népeket szembeállító, gyűlöletre uszító balliberális mocsokhazudozás)
    szóval néhány ott élő zsidó valóban eltűnt, és nem kerültek elő többé.
    A saját anyámnak pedig hittem, ÉLES ELLENTÉTBEN A HAZUG SZENNY ALJAS BALLIBERÁLIS RONGYMÉDIÁVAL!

    Amióta azonban törvény írja elő, hogy miben kötelező hinnünk, mit kötelező gondolnunk, és mindezek alapján az idők végtelenjéig bünösként lehajtott fejjel kell járnunk és kárpótolgatások tengerét kell kifizetnünk, olyan emberek, akik akkor nem is éltek, az ő adójukból, miközben őrajtuk nem segít a kormány, őket kilakoltatják a híd alá, lassú kíbhalálra itélve őket, miközben koldusok és hajléktalanok serege lepi el a városainkat, és akkor most még a termőföldünket (aztán majd az ivóvizünket) is felvásaárolják.... és még sorolhatnám, egyre hosszabb a lista
    Ilyen körülmények között a vélemények, dokumentumok és öltözetek törvényi betiltása sokkal több mint szánalmas vicc! Ez a legdurvább elnyomás.