• Tetsuo
    #18
    Nem olvastad, de szerinted agymosó. :-) Inkább az az agymosó média, ami ilyen híreket terjeszt róla. ;-)
    A jelen kormány ugyanazt a magyarellenes érdeket képviseli, mint Gyurcsányék. Fidesz=MSZP=SZDSZ=KDNP=a többi baloldali csoport és valószínűleg ide tartozik az LMP is.
    A háttérben a cionista maffia áll, ezért is takaróznak a holokauszttal, amit és akiket ezerrel véd a Fidesz, hasonlóan mint az elődjei.
    Az utolsó magyar érdekű kormány 1945-ben vagy előtte volt. Nem tudom biztosan, mert az infók Szálasi kormányáról is cenzúrázva vannak, mint sok más.

    Én nem vagyok náci :-D még szélsőjobbosnak sem tartom magam, inkább bizonyos elvekben igazi liberális, aki a szólásszabadságot alapnak, mindenek felettinek tekinti, mint kb. USA-ban, ahol a kuruc.info teljesen legálisan működhet. Persze a cionista maffia ott is beférkőzött a kormányba, csak ezt a törvényt a kuruc miatt azért nem fogják megváltoztatni, az feltűnő lenne.
    A kurucot azért is hagyják, mert segít kiereszteni a gőzt a rendszer ellen fellépni kaaró embereknek, mint Hofit engedték annó, hasonló okból.
    A cirkusz, meg a politikai kommunikáció az más dolog. Az agyakat kell mosni, mert a 4. hatalmi ág, a média a legerősebb és ezt már minden politikus tudja.
    Hamarosan belépünk abba a korba, ha még nem léptünk be, amikor a hírek többsége nem igaz, amikor nem tudjuk ki ellen és hol folyik háború, amikor nem tudjuk ki uralkodik és mennyi vagyon áramlik hozzá a munkánk eredményeként. 1984 kicsit modernebb kiadásban már a küszöbön van.

    Feltételezem, már olyan szinten lehetsz, hogy ha bizonyíték lenne előtted, ami cáfolja a hitt világképedet, sem változtatnál azon. Ez a döbbenetes. Olyan, mintha a Mátrixban Neo azt mondaná Morpheus-nak, hogy: Na menj a p*csába! :-) Persze a legtöbb ember ilyen, ezért is működhet az ördögi gépezet.