• Vol Jin
    "Jaaaa, hogy most már hirtelen magas hőmérséklet is kell hozzá te kis huncut? A magas hőmérsékletet meg leakasztjuk a fáról, vagy kölcsönkérjük a szomszéd nénitől igaz?
    Imádom az ilyen csákókat, az alapok alapjaival sincsenek tisztában semmihez sem értenek de még ahhoz is rosszul, és a végtelenségig ragaszkodnak az elborult téveszméikhez.
    Csak nekem csak itt, áruld el hányszor buktál meg fizikából? És kémiából? "

Te ennyire ostoba vagy?
    Ha valaki azt írja, hogy szénből és hidrogénből előállítható olaj vagy benzin, akkor miért kellene mellékelnie technológiai leírást? Én azért tettem meg, mert ismerethiányosan fogalmad nem volt róla, hogy a németek a háborúban így látták el az igényeiket. Elmondom neked, hogy magas hőmérsékletre van csak ehhez szükség egy oxigénmentes reaktorban.

Erre nagy arccal hepciáskodsz, hogy a magas hőmérsékletet honnan akasztják le. Ott, ahol szén és hidrogén is rendelkezésre áll.

Na most figyelj te hülyegyerek. Elégetnek szenet vagy hidrogént. Képzeld el, hogy mindkettő ég, és közben rengeteg hü szabadul fel, Bepakolnak szenet egy reaktortérbe, és feltöltik hidrogénnel, és alágyújtanak szénnel vagy hidrogénnel.
    Eszméletlen ostoba vagy, hogy ez nem jutott az eszedbe. :-D

És te osztod az észt, hogy a másik tudatlan. Te olyan hülye vagy baszod, hogy azt sem tudod, hogy a tűz az melegít. :-D

Könyörgök írjál még valamit, had röhögjem magam könnyesre! :-)

A sánta lőtéri kutyát nem érdekli már ez a poszt, tehát nem olvassa senki, ezért felesleges trollkodnod. De kérlek, hogy engem szórakoztass még! :-D