• T2k
    #87
    "Ha a motor normál üzemben aksit tölt, az veszteség neki benzinben. Ez egy nem hibrid járműben kényszer, de nem is szolgál több célt, minthogy álló helyzetben is menjen a rádió meg a világítás, és betudja indítani a motort. Nem is tárol sok energiát. A hibridnek jóval több energiára van szüksége. Ha ezt normál menetben töltenék, az a normál menet fogyasztását drasztikusan növelné. Az aksikba töltött energia nem ingyen lenne, mint a fékezési, hanem benzinben jelentkezne. Nagyobb fogyasztás jelentene, mintha ugyanazzal a sebességgel menne a jármű töltés nélkül."

    És ha nem normál üzemben tölti akkor mi van? Felkötöd magad végre?
    Az akksiba töltött energia soha nincs ingyen akárhonnan származik is az. Mivel az alapok alapjaival sem vagy tisztában maradjunk annyiban hogy síkhülye vagy a témához előbb végezd el az általános iskolát utána visszajöhetsz bocsánatot kérni.

    "Elmagyarázom.
    Ha a priusból kivennéd a hibrid elemeket, könnyebb lenne, mintha benne hagynád."

    Aztaqrva, hogy te milyen tutikat tudsz ám mondani! És figyeljé, kisgyerek, ha egy belsőégésű motoros járműből kivesszük a belsőégésű motort az nem lesz könnyebb?
    Megkérhetlek, hogy ne magyarázz nekem többet? Hidd el nem nyűgözöl le senkit azzal, még mélyebbre ásod magad a baromságaid tengerében, már ha ez egyáltalán még lehetséges.