• T2k
    #105
    "Ha valaki azt írja, hogy szénből és hidrogénből előállítható olaj vagy benzin, akkor miért kellene mellékelnie technológiai leírást?"

    Neked nem is kell csak az értelmes embereknek. Neked se a tudásod se a képességed nem teszi lehetővé, hogy felfogd mekkora emeletes baromságokat hordasz össze. 1 hét után még mindig csak ott tart a szerencsétlenje hogy szénből meg hidrogén mi állítható elő meg hogy a németek mit csináltak. Ki mondta hogy nem állítható elő te diszlexiás marha? Mivel a fizikai/kémiai tudásod nem hogy nulla hanem egyenesen negatív nem vagy képes felfogni hogy annak a folyamatnak az energiamérlege pont olyan előjelű mint a te tudásod, úgyhogy rajtad és az idiótákon kívül senki sem fog valahonnan szerezni X energiát hogy egy szar hatásfokú folyamat végén visszakapja az X töredékét benziben, de ezt a te csökött agyad százezer év alatt sem lenne képes megemészteni. Pont olyan vagy mint a Münchausen báró, az sem adott technológiai leírást a baromságaihoz, csak szépen elmesélte hogy ő bizony a hajánál fogva rántja ki magát a gödörből. Neked is csak néhány veled egy bányászbéka szinten vegetáló tedimaci szintű közönségre van szükséged akik idióta vigyorral a fejükön nyáladzval lelkesen tapsikolnak a hülyeségeidnek és te máris öntöd ki a fejedből a hulladékot.

    "Ott, ahol szén és hidrogén is rendelkezésre áll."

    És hol áll rendelkezésre a Föld nevű bolygón hidrogén szabad állapotban hülyegyerek? A hidrogénfán a hidrogénbányában vagy megfúrod a léghajókat az égen?

    "és közben rengeteg hü szabadul fel"

    Igen, ez is telitalálat volt. Nálad csak a sok hű meg hó szabadul fel semmi más.

    Túlértékeltelek, te képtelen lennél az általános iskolát elvégezni úgyhogy ne is próbálkozz vele, már a beiratkozásra se sikerülne eljutnod mert megállítana a bejárati ajtó amin kilincs van és ez a bonyolult szerkezet megoldhatatlan feladat elé állítana.

    Ismét hatalmasakat röhögtünk a fejeden, várjuk a következő produkciódat amivel még nagyobb hülyét csinálsz magadból.