• Hoz_Hun
    #10
    Hát nem tudom hányan ismeritek a Resident Evil: Operation Raccoon City-t de amit a Capcom itt levág az vérlázító. Pusztán reklám szempontjából ugatnak most. Aki ismeri a játékot az tudja, hogy az REORC kb 0 története van önmagában. A RE2 idején játszódik, annak próbál valami hátteret adni és 100% akcióra koncentrál. A főszereplők ráadásul az Umbrelás banda, akik vannak vagy 6-an és szinte 0 ismerettel rendelkezünk róluk. Ebből választunk ki pályánként 4 db embert.
    Szóval ez említett buzi karakter még csak nem is játszható az alapjátékban (csak multiban). Később kiadták DLC-ben hozzá azt a brancsot akinek tagja ez a figura. Hasonlóan 0 történet, ugyan úgy vagy 6 emberből áll a csapat és abból 4 vihetünk magunkkal.
    Na most mondja valaki, hogy a kb 12 főből álló embertömegből (DLC-t beleszámítva) egy db faszi nemi identitása BÁRKIT IS ÉRDEKEL! Ráadásul ez még csak ki se derül a játékban (mert kit érdekelne ez a 20-ad rangú senki karakter).
    Szóval az a faszi most csak a reklámot csapja, az amúgy jókorát bukott programnak.
    Ha már buzi karakter akkor inkább említették volna Leonardót az Assassin's Creed 2-ből. Arról legalább ki is derül a programban (ha valaki nem tudná ezt a történelemből). Ráadásul Leonardó karaktere a játékban szimpatikus, kedvelhető karakter.