• Linkout
    #5
    "Rohadjon meg a mikrofos az összes KÉNYSZER újítgatásával együtt."

    - rohadjon meg, amiért támogatta az XP-t havi előfizu nélkül 13 éven át, és ezután sem áll le a géped működése, csak nem lesz hozzá update (amit biztos letiltottál már régen)

    "Az egyre újabb oprendszerek egyre hatalmasabbak, egyre lassúbbak, és egyre kevesebb hozzáférést engednek a gép tulajdonosának a saját gépéhez."

    - Bizony sok helyet foglalnak a merevlemezen, tele vannak driverekkel az újabb windowsok és még csak össze se szarja magát a win7 úgy, mint egy xp. Nincs hozzáférésed a géphez? Mi az, amihez nem férsz hozzá a win7ben az XPhez képest?

    "A DOS-os világban sok programot írtam, az objektumorientált szarfos elterjedése óta azt se tudom, hogyan kezdjek hozzá egy program megírásához."

    - Te olyan ember lehetsz, mint endre bácsi a számtech tanár, aki 15 éves könyvekből tanít, mert a többi egy fos! :) Építs időgépet és programozz DOSban. Ha az objektumorientáltság szarfos szerinted, akkor örülök, hogy nem írsz egyetlen programot sem.

    "De a HTML oldalak is hasonló változáson mentek át. Régen én is csináltam weblapot (az arachnophiliát használtam). Ma valami okádék weblapgenerátort használnak"

    - nem! Azt, amit meg tudtál írni akkor, most is meg lehet, de nincs rá igény. Mert a web már nem egy weboldal, hanem interaktív felület, amivel nem fogyasztasz, hanem már kommunikálsz is, beküldesz tartalmat. Valóban nagyok a weboldalak, de kérem.... 2014-et írunk. 10 éve még felháborító lett volna egy 10mb-os weboldal. Ma már nem az.

    "Csak az tud programot írni, aki először éveket tanul, és az életét teszi fel rá."

    - csak az lehet rendőr, aki éveket tanul és az életét teszi rá
    - csak az lehet orvos, aki éveket tanul és az életét teszi rá
    - csak az lehet jó szakember, aki éveket tanul és az életét teszi a szakmájára

    Ha az fáj, hogy nem vagy képes hobbi programokat írni a mai kornak megfelelően, akkor az is fájhat, hogy képtelen vagy egy kisebb vakbélműtétet végrehajtani, hiszen nem kell ahhoz szívsebésznek lenni... :)