• halgatyó
    Rohadjon meg a mikrofos az összes KÉNYSZER újítgatásával együtt.
    Majd akkor cserélem le az XP-t ha fegyvert fognak a fejemhez.
    Az egyre újabb oprendszerek egyre hatalmasabbak, egyre lassúbbak, és egyre kevesebb hozzáférést engednek a gép tulajdonosának a saját gépéhez.
    Mindenki az internetezgető sikítozó titkárnő szintjére süllyed le. A DOS-os világban sok programot írtam, az objektumorientált szarfos elterjedése óta azt se tudom, hogyan kezdjek hozzá egy program megírásához.
    De a HTML oldalak is hasonló változáson mentek át. Régen én is csináltam weblapot (az arachnophiliát használtam). Ma valami okádék weblapgenerátort használnak, bárki kipróbálhatja az olvasottabb/ismertebb weblapokat: van egy 200 betűs hír, ki lehet próbálni file-mentés-(teljes weblap opcióval) 3 MB lesz az ***_elemei aldirektorival együtt. Ha belenézünk, hogy mi a fene van benne, hát több száz kB-os, ember számára visszafejthetetlen jávascript FOS.
    Így rohad szét a számítástechnika, így csvarják ki a kezünkből a saját számítógépünket.
    Csak az tud programot írni, aki először éveket tanul, és az életét teszi fel rá.
    Az összes szar egyre lassab, hiába gyorsul a hardver, a szoftverrel mindent elrontanak.
    És az egész televan szándékosan belerakott hátsóbejáratokkal. Néha a "hackerek" felfedeznek egyet-egyet, olyankor aztán jön a mikrofos nagy kegyesen és kijavítja a "hibát"
    Rohadjanak meg.