Háború egy civil szemszögéből
  • Skill84
    egy kis segítség lehet bár angolul van:
    http://thiswarofmine.gamepedia.com/This_War_of_Mine_Wiki

az időjárástól / időtől / újrakezdéstől változnak a helyszínek. pl a templomban van mikor a pap még él és vigyáz a nyájra
    de van amikor már megölték.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a fickó aki amúgy a hátsó épületben kolbászol

az érdekessége a játéknak az , hogy egy idő után már más csapatokat rak össze. megfigyeléseim alapján 3 van.
    amire emlékszem:
    scavanger (15 zsákhely) , szakács (kevesebb anyagból főz kaját és gyógyszert) , lopakodó csaj (kisebb zajt csinál mindennel)
    ehhez a csoporthoz csak télen jutottam hozzá:
    strong (17 hely de lassú) , handyman (kevesebb anyagból készít eszközöket és házba való cuccokat), ügyvéd (nem borul ki hamar)
    a 3-al sose toltam mert nem voltak szimpatikusak:
    4en voltak de mivel se zsákos se craftos nem volt náluk ezért passoltam.

persze van több is de nekem valahogy ezeket adja be 90%-ban.

ha eleged van a sok újrakezdésből :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

a mentést itt találod:
    "C:\Users\Fekete\AppData\Roaming\11bitstudios\This War Of Mine"
    csak csinálsz belőle egy másolatot mikor keményebb helyre mész aztán vissza ha bénázol :D

pár tipp amit youtubos videókban láttam:
    érdemes jóllakatni (well feed) az embered mikor harcba küldöd mert akkor közelharcban jobban teljesít / nem tudják olyan könnyen ellökni
    télen én pl elsőnek felfejlesztem a kályhát . tudom valaki írta hogy 2 jobb amivel egyet is értek de sok anyag vész kárba és ha 6 fán tartod akkor szerintem elég a fejlesztett is .
    ha nem éhezteted az embereket a kisebb sebesülésekből / betegségből felgyógyulnak az ágyban
    morált fotellel + könyvvel , gitárral lehet növelni és minimáli növelést elvileg a rádió is csinál ha zenén hagyod.
    Utoljára szerkesztette: Skill84, 2014.11.29. 00:58:35