• gforce9
    #142
    Láttam már. Nulla konkrétumot mondanak benne. A lemegalapozottabb mondatuk is így kezdődik: "Tegyük fel....". Ez röhejes. Másrészt pedig olyan ökörségeket is mondanak benne, hogy az ember esze megáll. pl. hogy a tudóstársadalom felháborodik, ha vitatja valaki a fénysebesség állandóságát. A radai rosszseb háborodik fel nem a tudós társadalom. Akkor van felháborodás, ha valaki mindezt mindenféle kísérleti vagy megfigyelési alap nélkül teszi. Akkor sem háborodnak fel, csak megsimogatják a fejét az embernek, hogy jól van fiam, tanulj még kicsit a fizika nem úgy működik, hogy seggből előrántunk valamit.
    Harmadrészt pedig, ha az elmúlt 20 év alatt (96-óta foglalkoznak ezzel)nem találtak semmiféle bizonyítékot mellette a kutatói, akkor azért nem valószínűsítem, hogy bármi igazságmagva lenne bárminek amit mondanak.

    Pénzkereset két olyan kozmológusnak, akik tudományos eredményeik nem lévén, egyéb módon próbálnak pénzt keresni a sületlenségeikkel. Ilyenekből 12 egy tucat. Sőt itt a fórumon is van jópár feltűnési viszketegségben szenvedő, de a seggből előrántott mondataikon kívül mást felmutatni nem tudó önjelölt megmondóember..... :S