• torreadorz
    #4
    zola: Nem bármit. Az hogy 3 napon belül mit vihetsz vissza limitált. Többek közt nem vihetsz vissza élelmiszereket, higiéniai cuccot, cd/dvd akármin jövő szoftvert, audio stb anyagot ha már felbontottad, vágott virágot, koncertjegyet stb.
    Mármint azzal a felkiáltással hogy meggondoltam magam (természetesen ha hibás a termék az más).

    A szoftvereknél szerintem ez azért problémás, mert ha az elállási jogot napokban, vagy hetekben határozod meg, akkor könnyen az a helyzet fog előállni hogy a felhasználó megveszi a szoftvert, megcsinálja vele amit akar, majd eláll a vásárlástól és visszakéri a pénzt. És ezt megismétli mondjuk havonta, kéthavonta igy kvázi ingyen használja a szoftvert. Ez reális veszély minden olyan szoftvernél amit alkalmanként használnak (márpedig ez a gyakoribb).

    Arról a nehezítésről már nem is beszélve, hogy úgy egyébként egy szoftvert nehéz visszaadni. Ugyanis ha pl. kaptál hozzá egy aktiváló kódot és aktiváltad, akkor onnantól kezdve használhatod kényed kedved szerint amig akarod vagy amig le nem jár az aktiváció. Ha ezek után még vissza is kérheted a pénzt, akkor kvázi ingyen kaptál egy fizetős programot, aminek a használatát az eladó már nem tudja visszavonni.