DayZ Standalone
-
a4aguw #647 Üdv mindenkinek! @Why: Magyar szervert nem tudok ami PVE lenne(tehát player vs környezet, azaz zombik és állatok kizárólag...), de lehet hogy van. Amennyibe olyan dayz standalone szerveren szeretnél játszani ahol playerek nem lőnek le, akk PVE szervert keress! Rengeteg mod van a játékhoz és olyan szervert is találhatsz ahol a Medical Attention mod miatt nem csak az állatok, zombik miatt kell hogy küzdj, hanem a betegségel(amiknek mind külömböző gyógyítási módja van, pl vakcina keresése, készítése, gyógyszerek keresése...) és pl csont törés miatt is aggódhatsz...XD. Nekem kb 2016 óta van meg a játék és azóta sajnos a játék kultúra sokat romlott. Rengeteg a frusztrált ostoba ember aki behozza a játékba és itt éli ki mindennap nyomorultságát és feleslegesen agresszív és kegyetlen, tkp ma már nem elég az hogy csalsz, hackelsz, vagy akár egy tisztességes harcban legyőzöl valakit, meg is kell alázni a másik játékost...ez szánalmas szerintem. Ezt elkerülendő, ha nem vagy ügyes de mégis kipróbálnád a pvp-t akkor csapatban játsz barátokkal! Sokszor a RP vagy csak egyáltalán a kommunikáció próbája is hozhat humoros vagy akár kellemes meglepetéseket a játék élményt illetőleg....én legalább is mindig próbálok beszélni más playerekkel, amihez persze az angol elengedhetetlen! Minden esetre az UNRG angol szervert ajánlom ha csak gyakorolni akarod a kraftolást, életben maradást zombik és környezet ellen vagy a dayz alapjainak elsajátításához és a térkép megismeréséhez. Sok sikert! Amennyiben magyar streamert kerestek dayz vel kapcsolaban, én Killer Papa-t szoktam nézni youtube on. Nem profi a srác de azon kevesek egyike aki magyarul dayz-t streamel és jó hangulatúak streamjei.
Utoljára szerkesztette: a4aguw, 2020.01.29. 17:25:42