Bless Online - Current Generation Mmorpg
  • Carmang
    #39
    Én tudok mondani jó f2p mmo-t: Rift.

    Bár a tavaly előtti 3.0-ás update-tel belecsempésztek egy kis b2p mókát, pl az inventory-ban megjelentek ékszer slotok, amik csak a teljes 3.0 tartalmat megvásárlóknak érhető el. Meg ez lv60-tól van, tehát ekkorra már tényleg el tudod dönteni, hogy mennyire tetszik a játék, és be akarsz-e ruházni egy, a normál játékoknál kiegészítő szintű tartalomba.

    Előtte teljesen jól el lehet lenni ingyen is, egyáltalán nem grindfest a fejlődés, és a korlátozások sem frusztrálóak, illetve kifejezetten tetszik, hogy a shop-ban értelmes dolgok vannak.
    Részben a korlátozások teljes, vagy időleges megszüntetésére, attól függően, hogy mennyi pénzt akarsz éppen akkor rákölteni. Továbbá van benne egy "továbbadható váltó" szerű dolog, amit megvehetsz ingame-aranyért egy másik játékostól, aki viszont ezt valódi pénzért vette a shop-ból. Ezt felhasználva, kapsz adott összegű coin-t, amivel bármit vehetsz aztán a shop-ból. Ja, minden shop item továbbadható aranyért, privátban cserélve, aukciós házban, akárhogy.

    Szerk: a dungik, raidek cuccaiért ellenben meg kell keményen küzdeni, mondjuk ez nem is baj.
    Vagy... bevásárolsz shop-ból. Ennek viszont elég húzós ára van pénzre átszámolva, én biztos nem tenném meg, hiába vagyok Magyarországon jól keresőnek számító programozó.
    De láttam már olyat aki megtette :)
    Utoljára szerkesztette: Carmang, 2016.02.02. 18:02:44