Bless Online - Current Generation Mmorpg
  • Palinko
    #36
    szerintem lehetne jó a f2p is, botokat szűrhetnék és akkor a multi acc nem ér már semmit mert egyszerre csak 1 karakterrel játszhatsz. vagy ha van karakteres piac hogy ott állsz és árulsz mint a metinben, akkor jó a két karakter, mert tudom másik windows accot csináltunk és a lvl 1 árult még a lvl sokkal ütöttük a cuccot a kis szintűnek legyen mit árulni. szóval ez is hozzáállás kérdése mint a következő pont is

    a p2w csak a fejlesztők kapzsisága, nem azt mondom, hogy nem érdemlik meg a fejlesztők a pénzt! sőt, hanem azt mondom, hogy lehet jó f2p játékot csinálni, igaz nem mmo, de ott a Dota2 példa, minden karakter ingyenesen játszható, mindnek ugyanazok a képességei, mindenkinek ugyanannyiba kerülnek a boltban a dolgok stb, de vehetsz pénzért kinézetet, MMO ban is legalább akkora, ha nem nagyobb faktora lenne a kinézet költésnek nem csak sebzés növelésért költenének... alapból lenne egy barna egy fekete meg egy almás deres ló, az unikornis meg fizetős lenne pl, az összes többi hátas. aztán páncélok stb mindért kérhetnének pénzt, de az csak style lenne, nem stat.
    valljuk be sokan örülnének a dota bevételeinek... meg azt sem bánnám ha a városokban lennének hirdetések... ok kicsit az erdő közepén rosszul esne az nvidiás hirdetőtábla :D de a városban el tudnám viselni ha jó játék és f2p.

    ez a pár nappal előbb kezdenek az elővételesek nem akkora gond, guild wars 2-őt is nem is tudom hány év hátrányból kezdtem és ugyanúgy élveztem és én is kimaxoltam a szintet gyorsan :) ha olyan a pvp rendszer, hogy bárhol megtámadhatnak azért frusztráló lesz, hogy az előfizetők úton útfélen szétszednek, de nem tartana sokáig az előnyük.

    szóval minden csak szándék kérdése, de inkább gyártják a minőségtelen p2w vackokat, meg olyanokat amiket már letölteni sem akarsz. ha már b2p akkor az elder scrolls onlinet venném meg. bár állítólag az sem vált be túlzottan :(