Bless Online - Current Generation Mmorpg
  • Palinko
    #34
    vicces, hogy eddig a koreaiak voltak bénán eltúlozva, most meg 2 mmo van ami talán jön a black desert meg ez ami értelmesen néz ki, aztán a többi mmo meg olyan elvarázsolt fantáziavilág ami már giccses, csicsás és sok. vagy valami steampunk féleség ami nem sikerült jól (mint mondjuk a dishonored világa, igaz az single :D) szóval érdekel mi lesz ebből is, meg a black desertből is, de így évek után csak én vesztettem el a reményt?

    black desertben is sok kritikát olvastam, hogy szép, de nincs benne tartalom. blessről nem hallottam semmit, de egész jól nézett ki a videókon és kedvet kaptam kipróbálni látom ugyanolyan a hivatalos oldala mint a black desertnek, látom koreai na mondom, aztán nézem még mindig csak béta. mi a fene? régen azért nem így volt, bejelentették 1 éven belül már volt egy zárt béta, aztán egy nyílt béta, 2. vagy 3. körben meg megmaradtak már a karakterek is és indult a móka. aztán majd bővítették a tartalmat, balanceoltak. lehet a közösségi médiák miatt van, hogy most már nem úgy van hogy 3-4 évet fejlesztenek és utána szólják be, hogy 1 éven belül majd elindul valami bétázás, hanem már pár hónap után szólnak hogy na itt lesz játék stb. szóval nem az van, hogy azt gondolom, hogy össze lehet rakni egy jó játékot 2 év alatt, hanem az lehet hogy megváltoztak a marketing eszközök és még furcsa nekem.

    meg a black desertben is csak csalódtam, mert koreában meg az oroszoknál f2p, aztán eu meg amerikáról már húznák le a lóvét... szerintem gusztustalan ez az eljárás, de az ő dolguk. szerencsére a blessről még nem hallottam, hogy fizetőssé tennék.